Viikon tee

Viikko 9

 

Verraton Soursap

 

8.3. on Naisten Päivä, muista elämäsi tärkeitä naisia teelahjalla!

 

Verrattomalle naiselle sopii esimerkiksi Verraton Soursap vihreä tee. Pohjana toimii japanilainen Sencha ja kiinalainen Männyn Neula vihreät teet jotka on maustettu porkkanalla, kehäkukalla ja soursap-öljyllä. Se on makeahko ja raikas tee joka tuo kevään teekuppiisi.

 

3,10€ / ounce(s)

 

Verraton Soursap teen voit tilata tästä!

 


 

Viikko 10

 

Honeybush Kermainen Mansikka

 

Tämän viikon tee on Kermainen Mansikka Honeybush!

 

Tämä ihastuttava sekoitus sopii kaikille makean ystäville! Honeybush on hyvin rooiboksen kaltainen ja täysin kofeiiniton joten tällä juomalla voi huoleti herkutella myös iltaisin. Honeybushin lisäksi sekoitus sisältää pähkinää, mansikoita ja kerma-aromia, joten maultaan se on hyvin makea ja mansikkainen.

HUOM! Sisältää pähkinöitä

 

3,10 /unssi

 

Kermainen Mansikka Honeybush teen voit tilata tästä!

 


 

Viikko 11

 

Kuutamo luomu

 

Viikon tee on Kuutamo luomu!

 

Tämä on erittäin raikas ja sitruksinen sekoitus. Jos haet valkoista tai vaikka vihreää sitruuna teetä suosittelemme kokeilemaan Kuutamoa! Pohjalla mieto valkoinen Pai Mu Tan teetä joka päästää sitruunaruohon, sitruunan kuoren, mintun ja rosmariinin maut oikeuksiinsa.

 

4,00€/unssi

 

Kuutamo luomu teen voit tilata tästä!

 


 

Viikko 12

 

Irish Whiskey

 

Viikon teenä komeilee Irish Whiskey!

 

Irish Whiskey on yksi suosituimmista laaduistamme! Pohjana toimii sekoitus intialaista ja kiinalaista mustaa teetä joka on maustettu rikkaalla viskiaromilla, pähkinöillä ja kermaisella karamellilla. Se on herkullinen tee joka sopii moneen makuun.

HUOM! Sisältää pähkinöitä

 

3,10€ / ounce(s)

 

Irish Whiskey teen voit tilata tästä!