Meistä

Meistä

 

 

TEEPUOTI

 

Satojen vuosien teeperinteitä ja nykyisiä teemarkkinoita yhdistäen The Ounce tarjoaa asiakkailleen parhaita teelaatuja.

The Ounce teepuodissa asiakkaat kokevat ennen kaikkea vertailematonta tunnelmaa, jossa on 1800 luvun viktoriaaninen ilmapiiri, kiitetön, ystävällinen ja asiantunteva palvelu.

Vanhoja englantilaisia perinteitä kunnioittaen käytämme painoyksikkönä UNSSIA ( 28g).

Puodissamme Sinut saatetaan teen ihanaan ja monipuoliseen maailmaan, jossa jokainen voi löytä itselleen uusia makuja. Massiivisillä puuhyllyllämme on purkeissa esillä lukemattomia teelaatuja ympäri maailma: Kiinasta, Japanista, Intiasta, Ceylonista, Formosasta, Koreasta, Vietnamista, Argentiinasta, Etelä- Afrikasta sekä Saksasta, jossa valmistetaan ammattitaidolla uniikkeja maustettuja teelaatuja meitä varten, ainoastaan aitoja luonnonaineita ja -aromeja käyttäen.

Katso VIRTUAALIESITTELY

Katso KUVAGALLERIA

 

 

 

TEEHUONE

 

Makuelämys alkaa jo puodissamme.

Pienessä teehuoneessamme voit klassista musiikkia kuunnellen, kadun melut ja arkikiireet unohtaen, nauttia valitsemaasi teetä, joka valmistetaan Sinulle rakkaudella.

Kaikkia myynnissä olevia teelaatuja voi maistaa paikan päällä. Tarjolla ovat myös Matcha-juomat - sekä perinteinen Matcha, että Matchalatte. Käytämme parasta luomu Matchajauhetta, joka tulee pienestä luomu teetarhasta Ujista.

Piristystä päivään kaipaaville valmistamme kofeiinipitoista Matea kalebassiin (matekuppiin).

Kesäisin valikoimassamme on aina omatekoista jääteetä.

Tilauksesta järjestämme teetilaisuuksia.

Teehuoneessamme on tilaa noin kymmenelle asiakkaalle.

Katso VIRTUAALIESITTELY

Katso KUVAGALLERIA

 

magazin-3

chaynaja-1